Voor al uw transporten            
 Koeriersdienst spoed 24/7: +31 (0) 180 326 235 

Koeriersdienst 

CargoCab is een (inter-)nationaal koeriersbedrijf en sinds 1995 een bekende verschijning in Rotterdam en omstreken. 
Het betreft een bedrijf met de Rotterdamse mentaliteit, geen woorden maar daden, en met opgestroopte mouwen er tegenaan.

Per 1 april 2020 is CargoCab overgenomen door WeCargo. Tesamen opereren de bedrijven nu als één logistieke dienstverlener. De dienstverlening is door deze fusie uitgebreid, de tarieven zijn aangescherpt en onze service tillen we samen naar een nog hoger niveau. 

CargoCab en WeCargo samen kunnen u nog beter van dienst zijn. Het wagenpark samengevoegd kan lading tot 13,60m en gewicht tot 32ton transporteren. De snelste weg van A naar B, maar ook de betrouwbaarste weg van A naar B. Herkenbaar aan de gele auto’s met zwart/witte blokbanden, een verwijzing naar de taxi's in New York.
Inmiddels is CargoCab niet meer weg te denken uit Rotterdam en de wijde omgeving.

Uw zending is onze zending. Uw spoed is onze spoed en uw service naar uw klanten toe, proberen wij nog eens te verbeteren zodat uw klanten en relaties nog meer tevreden zijn met u. Wij halen uw zending binnen 30 minuten op en brengen deze naar iedere bestemming in Europa en soms zelfs daarbuiten.  Wanneer een sneltransport is vereist wordt er niet gecombineerd met zendingen van andere klanten en nemen altijd de snelste weg van A naar B.

Ons wagenpark wordt frequent verjongd met nieuwe auto’s, zodat kwaliteit gewaarborgd blijft. Zodoende rijden wij altijd met materieel dat voldoet aan de laatste milieu eisen.  (4 van de 5 sterren Ecostars gecertificeerd)

CargoCab is in het bezit van de benodigde NIWO vergunning voor transporten boven de 500kg