Voor al uw transporten            
 Koeriersdienst spoed 24/7: +31 (0) 180 326 235 


Wie zijn wij

CargoCab is een (inter-)nationaal transport / koeriersbedrijf welke inmiddels ruim 25 jaar in Rotterdam en omstreken werkzaam is.  Het betreft een bedrijf met de Rotterdamse mentaliteit, geen woorden maar daden en met opgestroopte mouwen er tegenaan.

Herkenbaar aan de gele auto’s met zwart/witte blokbanden, een verwijzing naar de New York taxi’s, is CargoCab inmiddels niet meer weg te denken uit de Rotterdamse omgeving.

Uw zending is onze zending. Uw spoed is onze spoed en uw service naar uw klanten toe, proberen wij nog eens te verbeteren zodat uw klanten en relaties nog meer tevreden zijn met u.

Wij halen uw zending meestal al binnen 30 minuten op en brengen deze direct door naar iedere bestemming in Europa en soms zelfs daarbuiten.  Er wordt niet gecombineerd met zendingen van andere klanten en nemen altijd de snelste weg van A naar B.

Ons wagenpark wordt iedere 2,5 a 3 jaar vervangen voor nieuwe auto’s, zodat kwaliteit gewaarborgd blijft en wij altijd rijden met materiaal dat voldoet aan de laatste milieu eisen.  (4 van de 5 sterren Ecostars gecertificeerd)

De vaste en gemotiveerde chauffeurs zetten alle lading netjes vast in de voertuigen zodat schades ten alle tijde voorkomen worden.

Dit alles doen wij met de expertise van 25 jaar (spoed)transport, passie voor het vak en vakkundig opgeleide personeelsleden.
CargoCab is in het bezit van de benodigde NIWO vergunning voor transporten boven de 500 kgs.

Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers staan altijd klaar om u met raad en daad te ondersteunen.

Kijk bij Vacatures of wij nog op zoek zijn naar nieuwe collega's.